Prijzen

Buurtbedrijf Haarlem klaart de klus! Het Buurtbedrijf helpt u graag met klussen in en om het huis, in de tuin, met kleine verhuizingen van meubilair, met doe-het-zelf klussen, etc. Hieronder vindt u de mogelijkheden, maar als u andere wensen heeft, is dat natuurlijk bespreekbaar.

Particulieren

Het dienstenteam werkt tegen een aantrekkelijk tarief. Wij rekenen een tarief van € 22,50 per persoon, per uur incl. BTW en voorrijkosten. Voor mensen met een Haarlempas rekenen wij een sociaal tarief van € 7,50 per persoon, per uur incl. BTW en voorrijkosten. Indien gewenst maken wij een offerte met een vooraf afgesproken prijs.

Bedrijven

Het komt vaak voor dat er in een bedrijfspand kleine reparaties en of klussen uitgevoerd moeten worden. Of u nu op zoek bent naar iemand om incidentele klussen op te lossen, iemand voor een vast aantal uren in de week of een vaste kracht die uw technische professional kan ondersteunen, het dienstenteam van het Buurtbedrijf Haarlem regelt het voor u. Het dienstenteam werkt tegen een aantrekkelijk tarief. Voor kleine klussen rekenen wij een tarief van € 22,50 per persoon, per uur inclusief BTW. Bij grotere opdrachten werken wij op basis van een offerte.

 

 

 

 

Openingstijden:

  • Maandag 08:00 - 16:30uur
  • Dinsdag 08:00 - 16:30uur
  • Woensdag 08:00 - 16:30uur
  • Donderdag 08:00 - 16:30uur
  • Vrijdag 08:00 - 12:00uur